E-commerce

Online verkopen
voor online succes.

Wij regelen

Het hebben van kwaliteitsproducten of diensten is slechts het halve werk. Je hebt een professionele website nodig om mensen te laten weten wat je aanbiedt en heeft een eenvoudig proces voor de E-commerce.

Bij E-commerce gaat het om

Als online bureau zijn wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van alle soorten E-commerce websites in vrijwel elke branche. Voor ons begint het met een solide strategie, intuïtieve gebruikersinterface en dynamisch ontwerp.

Uiteindelijk gaat het om betalen

Tegenwoordig betaald bijna iedereen online met een betaalsysteem. Deze zijn in tegenwoordige tijd onmisbaar geworden. Rockitweb zorgt ervoor dat elke type betaalsysteem zorgvuldig geïntegreerd word in jouw webshop.

Betaal systeem waar wij mee werken:

Ontwerpen, Bouwen, Lanceren, Groeien

Op maat ontwerp

Wij ontwerpen websites
op maat dat past bij je huisstijl,
brand en identiteit van jouw
bedrijf.

Gebruikersvriendelijk

Snel, responsive en veilig.

Wij regelen

Jouw domeinnaam, Webhosting en SSL beveiliging

Waarom Rockitweb

Omdat we er altijd iets van vinden

Voor ieder bedrijf of organisatie is er wel een verbeterpunt. We vinden het Belangrijk de juiste vragen te stellenom zo een duidelijk beeld te krijgen..

Omdat we ervaring hebben

We werken voor diverse opdrachtgevers in diverse branches. Dit levert de nodige ervaring en kennis op binnen de branche. Zo kunnen we ook inhoudelijk meedenken over de beste vorm voor de opdracht. 

Omdat we werk uit handen nemen

We kunnen snel schakelen, nemen werk uit handen. Wij zijn de ondersteunende partij voor de communicatie-afdeling of marketing professional.