FSS international

FSS International is een totaal-leverancier van brandwerende producten zoals brandwerende ventilatieroosters, brandkleppen, brandmanchetten en nog veel meer. Ze werken met diverse bedrijven die een brandveilig pand moeten hebben.

Klant: FSS International

Werkzaamheden:

  • Branding & Brand Identiteit
  • Website en webshop

FSS International heeft bijna 10 jaar lang gebruik gemaakt van het oude logo, dit was tevens ook het eerste ontwerp die altijd hetzelfde is gebleven. Uiteindelijk besloot FSS International om een complete re-branding te doen om zo meer met de tijd mee te gaan. Het logo en de algehele vormgeving van FSS International heeft een moderne look en feel gekregen wat beter past bij de uitstraling en identiteit van het bedrijf. De website en webshop had een make-over nodig zodat de presentatie van brandwerende producten meer tot hun recht zouden komen.

De uitdaging was dat in het logo de driehoekige vorm moest terugkomen, omdat de driehoek toch wel een herkenbaar element is binnen het bedrijf. Na goed onderzoek, hebben we voor FSS International een neutrale donkere match-box (lucifersdoosje of de kop van een lucifer) blauwe kleur als leidraad genomen. Met als steunkleur een rood, oranje, geel en grijstint. Dit hebben we verwerkt in het logo wat tot een goed resultaat is gekomen. De focus voor de algehele branding is rust, onbezorgd kunnen leven én werken met de gedachte dat men goed beveiligd is.

FSS International is erg tevreden over het resultaat. De nieuwe brand identiteit en logo-guide zijn klaar voor alle elementen van het bedrijf dit is nog in process. 

Langdurige samenwerking

Toe aan een nieuwe boost voor uw bedrijf? Zoek je een partner die jouw ideeën omzet in doelgerichte ontwerpen en uitingen? Wil je een ontwerpbureau, dat creatieve oplossingen voor je communicatie maakt voor een langdurige periode? Geen zorgen, wij zijn er voor je!